Menu
Your Cart

Aplicatie de Vanzare Orgtech Teo

Aplicatie de Vanzare Orgtech Teo
Aplicatie de Vanzare Orgtech Teo

Aplicatie de vanzare ce poate fi folosita de pe orice telefon/tableta/PC indiferent de sistemul de operare folosit(IOS, Android , Windows , etc.) pentru casele de marcat Orgtech
Avantajul acestei aplicatii este ca se acceseaza prin intermediul browserului de internet si ca atare nu este necesar sa se instaleze drivere , nu este nevoie de cabluri sau nu suntem conditionati de un anumit sistem de operare .
De asemenea dupa stabilirea conexiunii casei de marcat cu dispozitivul de pe care se ruleaza aplicatia conexiunea functioneaza si in lipsa internetului – via intranet- ceea ce constituie un avantaj pentru afacerea dvs – puteti emite in permanenta bonurile clientilor : in zone fara semnal , in parcari subterane , aglomerari urbane etc.

Aplicatia de poate folosi pentru orice tip de activitate :
  • activitati comerciale de vanzare catre clienti ;
  • ridesharing : transport tip Uber , Bolt , FreeNow/Clever , Yango , BlackCab ;
  • transport de persoane ;
  • orice alt tip de activitate mobila sau cu punct de vanzare fix ;
De asemenea cu aceasta aplicatie se pot emite rapoarte X , rapoarte Z .
Cu ajutorul acestei aplicatii se pot extrage fisierele XML necesare pentru declaratia A4200 – LUNARA si se pot transmite contabilitatii direct pe email , whatsapp sau se pot copia pe USB stick , SD card sau orice alt device .


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00RON
Fără TVA: 0,00RON
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Orgetech Teo
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.