Menu
Your Cart

Servicii

Model: -
- Declarare fiscalizare casa de marcat la ANAF, atat la sectorul de care apartine societatea, cat si la sectorul/sectoarele in care se afla punctul/ punctele de lucru..
150,00RON
Fără TVA:150,00RON
Brand: iDeal Fiscal Model: -
In vederea deschiderii unui punct de lucru, intocmirea unui dosar de mentiune la Oficiul National al Registrului Comertului, presupune furnizarea urmatoarelor documente:- Dovada punctului de lucru (Contract de inchiriere/ Contract de comodat)- Copie carte de identitate asociat(i) - Copie C..
350,00RON
Fără TVA:350,00RON
Brand: iDeal Fiscal Model: -
In vederea inchiderii unui punct de lucru al societati sunt necesare furnizarea urmatoarelor documente:- Dovada punctului de lucru (Contract de inchiriere/ Contract de comodat)- Decizia de incetare a contractului- Copie carte de identitate asociat(i) - Copie Cod Unic de Inregistrare (CUI)P..
350,00RON
Fără TVA:350,00RON
Brand: iDeal Fiscal Model: -
In vederea infiintarii unei societati, indiferent de statutul acesteia (SRL/PFA/SA), sunt necesare urmatoarele:Pasul 1 - Alegerea denumirii societatii- Furnizarea documentatiei administratorului            - Carte de identitate         ..
750,00RON
Fără TVA:750,00RON
Brand: iDeal Fiscal Model: -
- Intocmire documente in vederea obtinerii certificatului cu nr. de ordine de la DGFP- Fiscalizare casa de marcat..
50,00RON
Fără TVA:50,00RON
Model: -
Modificarea adresei de functionare se face de catre un tehnician autorizat...
200,00RON
Fără TVA:200,00RON
Model: -
Predarea memoriei fiscale se face in urmatoarele cazuri:Inchidere punct de lucru sau societateModificare punct de lucruSchimbare denumire societateModificare TVAAcest proces consta in urmatoarele operatiuni:Extragere memorie fiscala, la sediul Ideal Fiscal (actiune executa de catre un tehnician auto..
200,00RON
Fără TVA:200,00RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.