Menu
Your Cart

Cantar Dibal G325 15kg / 30kg

Cantar Dibal G325 15kg / 30kg
Pre-Comanda
Cantar Dibal G325 15kg / 30kg

Cantar Comercial Dibal G325 este ideal de utilizat in afaceri mici si mijlocii din domenii ca retail si HoReCa.


Cantar Comercial Dibal G325 este echipat cu doua ecrane LCD iluminate din interior, unul orientat catre utilizator iar celalalt catre client. Deoarece suportul pentru afisaj este telescopic, puteti utiliza cantarul fie in format clasic, mai compact, pentru spatiile de vanzare mici, fie cu suportul extins, atunci cand cantarul este amplasat in spatele vitrinelor frigorifice, de exemplu. Informatiile sunt afisate pe 3 linii si sunt vizibile in mod clar indiferent de mediul unde se foloseste cantarul (in spatii inchise, cu iluminare slaba ori in spatii deschise, in plin soare). Cantarul afiseaza masa in kg prin 5 cifre, pretul unitar prin 6 cifre si pretul total prin 7 cifre.


Realizat din ABS (plastic durabil) la exterior, cu platan din inox, cantarul electronic Dibal G325 este usor de intretinut si rezistent la deteriorari accidentale, precum zgarieri sau ciobiri. O membrana din plastic, impermeabila, protejeaza tastatura de stropiri accidentale, dar si de efectele prafului. Suporturile reglabile si bula de aer dispusa frontal faciliteaza instalarea corespunzatoare a cantarului pe blat sau tejghea.


Caracteristici Tehnice

Capacitate: 15/130 kg

Acuratete: 5/10 g

Format: cu/fara brat

Structura: ABS + inox

Port: Interfata seriala RS232

Afisaj: 2 x LCD iluminat

Taste: 9 x 2

Capacitate memorie: 100 articole

Dimensiune platan: 30.5 x 23.5

Temperatura operare: -10°C – 40°C; umiditate maxima: 80%

Alimentare: adaptor AC 12V / acumulator (120h autonomie cu functia de iluminare a ecranului oprita)

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00RON
Fără TVA: 0,00RON
  • Stoc: Pre-Comanda
  • Model: Cantar Dibal G325
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.