Menu
Your Cart

Cantare Comerciale Electronice

Model: Cas PR Plus II 30B
Cântarul electronic este util pentru verificarea și cântărirea produselor în mediile comerciale precum piețe agronomice, magazine alimentare, cofetări, supermarketuri. Acest cântar electronic iese în evidență datorită tehnologiei MultiRange, tehnologie ce oferă cântarului o precizie crescută atunci ..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Dibal Model: Cas PR Plus II 30B cu Brat
Cântarul electronic este util pentru verificarea și cântărirea produselor în mediile comerciale precum piețe agronomice, magazine alimentare, cofetării, supermarketuri. Acest cântar electronic iese în evidență datorită tehnologiei MultiRange, tehnologie ce oferă cântarului o precizie crescută atunci..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Partner Model: Partener WLC 6
Capacitate de cantarire de 6 kg si diviziune de 0,1 g.Platan: 30 x 30 cmAcumulator incorporatConectare la computer RS232Timp de stabilizare 3 secDisplay-ul se poate atasa de cantar sau se poate monta la distanta. Cablu inclus.Temperatura de functionare: de la +15 la +30 grade CSigilare la apa si pra..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Dibal Model: Cantar Dibal G325
Cantar Comercial Dibal G325 este ideal de utilizat in afaceri mici si mijlocii din domenii ca retail si HoReCa.Cantar Comercial Dibal G325 este echipat cu doua ecrane LCD iluminate din interior, unul orientat catre utilizator iar celalalt catre client. Deoarece suportul pentru afisaj este telescopic..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.