Menu
Your Cart

Cantare

Brand: Partner Model: Partner WTC 600
Balanta WTC 600 este destinata determinarii cu precizie a greutatilor atat in conditii de laborator cat si in conditii industrialeProiectata si fabricata dupa cele mai inalte standarde de calitate din lumeCertificate: EC, OIML,  CE,  NMI, eliberate de organisme din OLANDACertificate de con..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Cely Model: Cely PC50
 Cantarul numarator CELY PC-50 este special creat pentru operatiunile simple de cantarire: cantarire piese , control de greutate. Face parte din seria cantarelor fara imprimanta si fara comuncatii catre alte dispozitive.Caracteristici:Alimentare la priza si acumulator intern (cu auton..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Model: Cas PR Plus II 30B
Cântarul electronic este util pentru verificarea și cântărirea produselor în mediile comerciale precum piețe agronomice, magazine alimentare, cofetări, supermarketuri. Acest cântar electronic iese în evidență datorită tehnologiei MultiRange, tehnologie ce oferă cântarului o precizie crescută atunci ..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Dibal Model: Cas PR Plus II 30B cu Brat
Cântarul electronic este util pentru verificarea și cântărirea produselor în mediile comerciale precum piețe agronomice, magazine alimentare, cofetării, supermarketuri. Acest cântar electronic iese în evidență datorită tehnologiei MultiRange, tehnologie ce oferă cântarului o precizie crescută atunci..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Partner Model: Partener WLC 6
Capacitate de cantarire de 6 kg si diviziune de 0,1 g.Platan: 30 x 30 cmAcumulator incorporatConectare la computer RS232Timp de stabilizare 3 secDisplay-ul se poate atasa de cantar sau se poate monta la distanta. Cablu inclus.Temperatura de functionare: de la +15 la +30 grade CSigilare la apa si pra..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Dibal Model: Cantar Dibal G325
Cantar Comercial Dibal G325 este ideal de utilizat in afaceri mici si mijlocii din domenii ca retail si HoReCa.Cantar Comercial Dibal G325 este echipat cu doua ecrane LCD iluminate din interior, unul orientat catre utilizator iar celalalt catre client. Deoarece suportul pentru afisaj este telescopic..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Cely Model: Cely M50
Cely SVC50M este un cantar electronic de podea, cu dubla functie, de cantarire si numarare, ce se poate folosi in medii solicitante, la temperaturi sub limita de inghet (-10°C), dar si la temperaturi foarte ridicate (40°C).Platan din inox, structura si brat din fier, indicator din plastic ABS.C..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: Dibal Model: Dibal 500 WIND
Cantarul Dibal Seria 500 WIND 015 cu Brat  este dotat cu imprimanta eticheta sau bon de generatie noua si se remarca prin design, tehnologie moderna si simplitate in utilizare...
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.