Menu
Your Cart

HP

Brand: HP Model: HPRT 58mm PPT2A
HPRT 58mm PPT2A  USB / LAN  este o imprimanta termica conceputa special pentru medii comerciale.Poate fi folosita pentru tiparirea de bonuri, note de plata si comenzi bucatarie in magazine si restaurante.Interfata ETHERNET permite instalarea la distanta mare fata de POS/PC.PrintingPrint Me..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: HP Model: HPRT 80mm TP805
HPRT 80mm TP805 USB Multiport este o imprimanta termica conceputa special pentru medii comerciale.Poate fi folosita pentru tiparirea de bonuri, note de plata si comenzi bucatarie in magazine si restaurante.Interfata ETHERNET permite instalarea la distanta mare fata de POS/PC.PrintingPrint MethodDire..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: HP Model: HPRT LPQ 58
Imprimanta de etichete termica LPQ 58 de la HPRT are un design elegant. Procesul de încărcare a hârtiei este foarte simplu și permite ajustare lățimii etichetei.  Imprimanta termică HPRT LPQ 58 este solutia ideala de printate a etichetelor termice, a codurilor de bare, inventarie..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Brand: HP Model: HPRT LPQ 80
Imprimanta de etichete termica LPQ 80 de la HPRT are un design elegant. Procesul de încărcare a hârtiei este foarte simplu și permite ajustare lățimii etichetei.  Imprimanta termică HPRT LPQ80 este solutia ideala de printate a etichetelor termice, a codurilor de bare, inventarier..
0,00RON
Fără TVA:0,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Afla mai multe.